

Oregon Commission on Black Affairs

AGENDA

Oregon Commission on Black Affairs

Thursday April 4, 2024 – 9:30 a.m. to 11:30 a.m. OCBA Commissioners, please use link emailed to you from OACO Zoom

Online: Guest may register using the link below

Link to register: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_0Zr1B_daQD-KeNUQPC_NnA

- 9:30 a.m. I. Meeting Called to Order (5 minutes)
 - A. Roll call Ava Stevens
 - B. Agenda and Minutes Approval by Unanimous Consent Chair Arevalo Asemota
- 9:35 a.m. II. Public Comment (5 minutes)
- **9:40 a.m. III. Guest Speaker** (30 minutes)
 - A. Alex Senai Riedlinger-IRCO
 - B. Andre Bealer Equity and Racial Justice Director.

10:10 a.m. IV. New Business – All Commissioners (45 minutes)

- A. Commissioner Updates (20 minutes)
- B. Legislative Days Event May 30th Kyl (5 minutes)
- C. Legislative Priorities Saba (5 minutes)
- D. Vice Chair Nominations and Voting (15 minutes)
- 10:55 a.m. V. Sub-Committee Reports (20 minutes)
 - A. Strategic Plan Update
 - B. 2024 Committees Overview
 - a. Committee Assignments
 - b. Committee Work
 - i. Art Committee Commissioner Fouther Branch
 - ii. Executive Committee Chair Asemota & Nominated Committee Chairs
 - iii. Outreach Dogo, Duke, Drury
 - iv. Legislative Sen. Woods, Rep. Nelson, Commissioner Duncan
 - v. Research Fouther Branch, Rankin, & Duke
- 11:15 a.m. VI. Executive Directors Report Terrence Saunders (10 minutes)
- **11:25 a.m.** VII. For the Good of the Order (5 minutes)
 - A. Announcements:
 - B. Next OCBA meeting June 6, 2024
- 11:30 a.m. VIII. Adjourn

