

AGENDA

Smoke Management Advisory Committee (SMAC)

Thursday, February 22, 2024 8:30 AM – 11:30 AM Virtual Meeting Zoom Video Conference

Zoom Link:

https://odf.zoom.us/j/8829567607?omn=93815625753

Meeting will be recorded

Time	Agenda Item
8:30 - 8:45 (15 mins)	Welcome and Roll Call Welcome Roll Call
8:45 - 9:35 (50 mins)	Committee & Agency Reports – • Committee members • DEQ • ODF • Other Reports
9:35 - 9:45 (10 mins)	Public Comment
9:45 - 9:55	Break
9:55 - 10:25(30 min)	Fall Burning Overview
10:25 – 10:55 (30 mins)	National and Regional Prescribed Fire Priorities
10:55-11:15 (20 mins)	Rule Making Process
11:15 -11:30 (15 mins)	Action Item Review/Next Meeting
11:30	Adjourn

Questions

If you have questions on the process or content of the SMAC meeting series, contact: Stacy McCarter at <u>stacy.mccarter@odf.oregon.gov</u>

Meeting Materials

- 1. February 22, 2024 Proposed Agenda
- 2. Primary OR RX Locations

After Meeting Deliverables

- Meeting Summary, Action Items, Roster, and other items will be posted to ODF website <u>here</u>.
- Recording of Meeting will be posted to ODF YouTube channel <u>here</u>.

Please follow the Meeting Instructions

• SMAC Members:

- Change you Zoom name to: [SMAC Your Name Your Organization]
- Keep your camera on
- For the **speaking queue**, please **raise your hand** using the Zoom **Reaction feature**
- Use **Chat** function to record major points and questions
- Please participate fully (orally and/or Chat), so we hear from everyone
- Invited Guests:
 - Change your zoom name to: [Your Name Your Organization]
- Public:
 - Please keep your camera off, unless providing comment.
- All:
 - Mute your mic when not speaking and turn it on when speaking