GOVERNOR'S ADVISORY COMMITTEE ON MOTORCYCLE SAFETY SECOND AMENDED AGENDA

Established by Executive Order 22-22 Thursday, February 16, 2023 - 4:00 p.m. to 6:00 p.m.

The meeting will be held in the ODOT TLC Building at 4040 Fairview Industrial Drive SE, Salem, Oregon 97302.

Conference Room: Chetco, with a remote option available.

Remote Option:

Teams Link: Click here to join the meeting or Call-in: 971-277-1965 - Phone Conference ID: 265 709 628#

Link to the GAC-MS Website: https://www.oregon.gov/ODOT/Safety/Pages/GAC-MS.aspx

4:00 p.m.	I. Meeting Introduction - Roll Call of GAC-MS Members (10 min)
	Don Hamon (Chair)
	Chris Henry (Vice Chair)
	Debbie Weber
	Graham Munsell
	C. J. Strauss
	Ethan J Lodwig
4:10 p.m.	II. Approval of Previous Meeting Minutes - January (5 min)
4:15 p.m.	III. Chair and Committee Member Reports (10 min)
4:25 p.m.	IV. Liaison and Stakeholder Reports (20 min)
	Liaisons (bold font indicates they have confirmed their attendance):
	Portland Police Bureau (Christopher Cass)
	Oregon State Police (Lieutenant Jason Lindland)
	Driver and Motor Vehicle Services (Hanna Braziel)
	 Oregon National Guard (Pedro Velasquez)
	Team Oregon (Aria Minu-Sepehr/Pat Hahn)
	Oregon Department of Transportation (Jeff Greiner/Traci Pearl)
	Government Relations (Kayla Hootsmans)
	 National Highway Traffic Safety Administration (Lynn Zanto)
	Stakeholders
	BikePac (Doug Tiller/Paula Leslie)
	 ABATE (Paula Leslie/Doug Tiller/Bob Thomas)
	Bikers for Christ (Mike Friend)
	Confederation of Clubs (Bruce Ankarberg/Mike Friend)
	Harley-Davidson (Jason Tolleson, Toni Rahlf, Deb Eyre)

	Public Comment (2-min limit per person; pre-registered)
4:45 p.m.	V. 2024 Highway Safety Plan Discussion – Jeff Greiner (25 min)
5:10 p.m.	VII. Senator Dembrow <u>SB 422</u> – Jeff Greiner (30 min)
5:40 p.m.	VIII. 2023 Legislative Update – Jeff Greiner (15 min)
5:40 p.m.	 IX. Next Meeting: March 16, 2023 – Possible Topics (5 min) 2023 Legislative Session Oregon Health Authority Trauma Registry Update Diversity, Equity, Inclusion and Reciprocity – Equity Lens and the Motorcycle Safety Program of Oregon – ODOT/Committee GAC-MS Publications and Outreach Materials Update GAC-MS Strategic Action Plan
6:00 p.m.	IX. Adjournment

To request an accommodation:

Meetings of the Governor's Advisory Committee on Motorcycle Safety are open to the public. Accommodations will be provided to persons with disabilities, and alternate formats of printed materials are available upon request. Please contact GAC MS support at 503-986-3883 or Alycen.Ozawa@odot.oregon.gov at least 48 hours in advance of the meeting to request accommodations.