Westside Multimodal Improvements Study

Steering Committee #2 Agenda

October 26, 2 PM to 4 PM

Meeting Purpose: Confirm Steering committee charge, confirm problem statement, values and approach for the evaluation framework, and introduce investment options and scenario development approach prior to sharing with the public.

Zoom link: Please see your email for your personal participant link. If need be, here is the <u>Public</u> Link.

Time	Topic	
2:00-2:10 pm (10 min)	Welcome and Introductions	Brendan Finn
2:10-2:20 pm (10 min)	Existing Conditions	Stephanie Millar
2:20-3:00 pm (40 min)	Problem Statement & Evaluation Framework	Kate Hawkins & Jeanne Lawson
3:00-3:30 pm (30 min)	Investment Options & Scenario Development	Stephanie Millar & Jeanne Lawson
Roundtable	 Do you have questions you want to have answered? Is there anything you feel strongly about? 	Steering Committee members (1 minute each)
3:30-3:40 pm (10 min)	Revised Charter	Jeanne Lawson
3:40-3:50 pm (10 min)	Next Steps	Brendan Finn
3:50-4:00 pm (10 min)	Public Comment, if needed	Jeanne Lawson
4:00 pm	Adjourn	Brendan Finn