

## PartnerSHIP Meeting

February 6, 2022, 1:00-3:00 pm

Join ZoomGov Meeting

https://www.zoomgov.com/j/1609047098?pwd=UGd2aGcyNXBSblZRejc5ZktUNF pvUT09

Meeting ID: 160 904 7098

Passcode: 806191

One tap mobile

+16692545252,,1609047098# US (San Jose)

Meeting Objectives:

- Determine the role of the PartnerSHIP in the upcoming State Health Assessment
- Finalize funding allocations for Fiscal Year 2023
- Discuss legislative updates
- Debrief January 25 retreat
- Identify next steps and action items

1:00-1:10	Welcome	Nhu To-Haynes,
<b>pm</b> 10 min	<ul><li>Introductions and icebreaker</li><li>Updates from subcommittees</li></ul>	facilitator
		Ben Sunflower, PartnerSHIP

<b>1:10-1:30</b> <b>pm</b> 20 min	<ul> <li>Determine the role of the PartnerSHIP in the upcoming State Health Assessment (SHA)</li> <li>Outline the process for developing a SHA</li> <li>Review options for alignment and engagement</li> <li>Summarize next steps</li> </ul>	Victoria Demchak, OHA All
	Outcomes: 1-3 volunteers who want to be part of this. And if there are different roles – liaison or acting as themselves.	
<b>1:30-2:15</b> 45 min	<ul> <li>Fiscal Year 2023 funding allocation <ul> <li>Review and determine Seeds plan for next year</li> <li>Plan for funding community-based projects aligned with community health improvement plans (CHIPs)</li> <li>Summarize next steps</li> </ul> </li> <li>Approval to proceed with planning for funding two projects, gather appropriate feedback.</li> <li>1.Seeds</li> <li>2.CHIP projects that align with HTO priorities Understanding of timeline and next steps</li> </ul>	TBD, Finance Committee Sara Beaudrault, OHA All
<b>2:15-2:25</b> <b>pm</b> 10 min	Break	All
<b>2:25-2:40</b> <b>pm</b> 15 min	<ul> <li>Legislative Updates</li> <li>Discuss Governor's Recommended Budget and implications</li> <li>HTO and other roles around budget</li> <li>Other possibilities for advocacy</li> </ul>	Charina Walker, OHA

2:40-3:00	Next steps from PartnerSHIP retreat;	Nhu To-
pm	generating upcoming agenda items	Haynes, all
20 min	<ul> <li>Discuss structure for co-chair and committee models</li> <li>Summarize next steps</li> </ul>	