

## **PartnerSHIP Retreat**

January 23, 2023, 9am-1pm (240 minutes)
Portland State Office Building, Ste 177 (800 NE Oregon St, 97232) or virtually:

## Zoom for remote attendees:

https://www.zoomgov.com/j/1605640996?pwd=VHNneFhyRFdxRFp0Q3ovMks5R0c1UT09

## **Meeting Objectives:**

- Connect new and old members in ways that feel mutually supportive
- Introduce new OHA staff for HTO
- Review primary goals and strategies to achieve that goal
- Review and discuss PartnerSHIP charter and structure; consider possible changes
- Provide updates on legislative requests
- Discuss involvement and possible oversight on the upcoming state health assessment (SHA)

<b>9-9:25 am</b> 25 min	<ul><li>Welcome</li><li>Introductions and icebreaker</li><li>Updates from subcommittees</li></ul>	Nhu To-Haynes, facilitator
9:25 – 10:25	Determining our path to advancing HTO	Nhu To
am	Consider our top goals	Haynes,
60 min	<ul> <li>Implementing our seven priority strategies</li> </ul>	facilitator, all

	- Consider our methods for each:	
	communications, policy, or connecting	
	with CHIPs (or a hybrid)	
	Review current committee structure that	
	supports this work.	
10:25 -	State Health Assessment	Victoria
10:40 am	The SHA is closely related to the SHIP.	Demchak, Nhu
15 min	Introduce the SHA and share opportunity for	To Haynes, all
	oversight, involvement, oversight or just	
	updates.	
10:40- 10:55	Break	All
am		
15 min		
10:55 –	Staffing and structure	All, Nhu To
11:40 am	Review charter and roles including possible	Haynes
45 min	new roles, such as chair or co-chair.	•
	Review expectations for members from the	
	charter and our practices.	
	- Accountability	
	<ul> <li>Practices that could support success,</li> </ul>	
	such as mentors, virtual engagement,	
	and more.	
	Member engagement: Plan to contact	
	members regarding renewed commitment in	
	2023.	
11:40 -	Legislative update	Charina
12:00 pm		Walker, Public
20 min	Updates on funding request: policy option	Health
	package	Division
		Legislative
		Coordinator

12:00 – 12:45 pm	Advocating during the legislative session: sign-up PartnerSHIP members to be prepared to give testimony if necessary for POP  Working lunch and conversation	Cynthia Branger- Munoz, Public Health; Joyleen Mabika All
45 min		
12:45 – 1:00 pm	Generating upcoming agenda items	Nhu To Haynes, all
15 min	<ul> <li>Planning outreach and engagement</li> <li>Finance committee: Budget and proposed activities</li> <li>PartnerSHIP survey results on policy and advocacy training needs</li> <li>Legislative advocacy and aligned bills</li> <li>Subcommittees and their roles</li> <li>Full committee will be asked to propose changes to charter and committee structure.</li> </ul>	
	March- April –  - Review changes to charter/ committee structure  - Discuss PartnerSHIP engagement with agency-wide conversations.	