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Question: 
Is adorning or otherwise decorating teeth within the scope of a body art practitioner? 
 
Answer: 
No, adorning or otherwise decorating teeth is not within the scope of body piercing or 
any of the other fields of body art practice in Oregon Revised Statutes, chapter 690. 
  
NOTE: Please be aware that your Body Art Practitioner authorization does not allow you 
to practice dentistry. If you have any questions regarding what is, and is not, the practice 
of dentistry, you should contact the Board of Dentistry by phone: (971) 673-3200 or 
email: information@oregondentistry.org. 
 
Oregon Board of Dentistry website: https://www.oregon.gov/dentistry/Pages/index.aspx 
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