Oregon Psilocybin Advisory Board

February 2, 2023 1:00 p.m. to 4:00 p.m. To Join via Zoom:

https://www.zoomgov.com/j/1609258759?pwd=TURrWUFDL3NWWi9kQW95UkxqQ1RYUT09

Call in: 1-669-254-5252 (US) Meeting ID: 160 925 8759 Passcode: 384426

What it the purpose of the meeting?

The purpose of the meeting is to conduct board business. A copy of the agenda is provided with this notice. Go to Oregon.gov/psilocybin for current meeting information.

May the public attend board and subcommittee meetings?

Yes, members of the public, interested parties, and the media are invited to attend all board and subcommittee meetings. Public comments will be heard if stated on the agenda. For the courtesy of all participants on the call, keep your device muted during all times of the meeting until you are given an opportunity to speak during a scheduled public comment period.

What if the board enters into executive session?

Prior to entering executive session, the board chairperson will announce the nature of and the authority for holding an executive session in accordance with ORS 192.660. Board member and designated participants shall be allowed to attend the executive session. All other audience members are not allowed to attend the executive session. No final actions or final decisions will be made in executive session. The board will return to open session before taking any final action or making any final decisions.

Representatives of the news media who are interested in attending an executive session are asked to contact the Oregon Psilocybin Services team by emailing OHA.Psilocybin@dhsoha.state.or.us or calling (971)341-1713 by 5:00 p.m. the day before the scheduled meeting to make arrangements to attend an executive session.

Who do I contact if I have questions or need special accommodations?

A request for accommodations for persons with disabilities should be made at least 48 hours in advance of the meeting. For questions or requests, contact the Oregon Psilocybin Services team by emailing OHA.Psilocybin@dhsoha.state.or.us or calling (971)341-1713.

Attendance

Ali Hamade

Andre Ourso

Angela Carter

Angie Butler

Atheir Abbas

Barb Hansen

Chris Stauffer

David Hart

Jessie Uehling

Kevin Fitts

Kimberly Golletz

Margaret Philhower

Nathan Rix

Rachel Knox

Sarah Present

Stephanie Barrs

Todd Korthuis

Tom Jeanne

Description	Presenter	Time
Welcome and Roll Call, 5 minutes	Dr. Atheir Abbas, OPAB Chair	1:00 p.m.
	•	Welcome and Roll Call, 5 minutes Dr. Atheir Abbas, OPAB

OHA Updates	Oregon Psilocybin Services Update, 15 minutes	Angie Allbee,	1:05
		OHA-OPS	p.m.
		Section	
		Manager	
Approval of Minutes	Approval of December Minutes, 5 minutes	Dr. Atheir	1:20
Approvar or Williams	Approvar or December Windees, 5 minutes	Abbas, OPAB	p.m.
		Chair	
Letter to U.S. Attorney	Discussion and feedback on letter, 30 minutes	Angie Allbee,	1:25
General for Oregon		OHA-OPS	p.m.
	 ORS 475A.230(11): attempt to meet with U.S. Attorney for Oregon 	Section	
		Manager	
		Erin Williams,	
		Oregon	
		Department	
		of Justice	
Subcommittee Reorganization	Discussion and vote on scheduling subcommittees and approving subcommittee process, 55 minutes	Dr. Atheir	1:55
		Abbas, OPAB	p.m.
	Discussion of OPAB SC Reset Proposal	Chair	
	Vote to approve revised OPAB Bylaws		
	Vote to approve Subcommittee Process	Dr. Jessie	
		Uehling, OPAB	
		Co Vice Chair	
Break	Break (if time allows), 10 minutes	All	2:50
			p.m.
Subcommittee Formation	Discussion and vote to create new OPAB subcommittees, 30 minutes	Dr. Atheir	3:00
		Abbas, OPAB	p.m.
	*OPAB board leadership and OPAB Subcommittee leadership nomination and vote will take place in May 2023 meeting	Chair	

		Dr. Jessie Uehling, OPAB Co Vice Chair	
Oregon Psilocybin Advisory Board Comment Period	Oregon Psilocybin Advisory Board Member Comment Period, 15 minutes (if time allows)	Dr. Jessie Uehling, OPAB Co Vice Chair	3:30 p.m.
Public Comment Period	Comments from the Members of the Public, 15 minutes (if time allows)	OHA-Oregon Psilocybin Services Team Member	3:45 p.m.
Adjourn	Meeting adjourns	Dr. Atheir Abbas, OPAB Chair	4:00 p.m.