



Contact: Jerry Curry Outreach Services Librarian 503-378-5008/jerry.w.curry@state.or.us

250 Winter St. NE Salem, OR 97301 503-378-4243 www.oregon.gov/library

June 6, 2019

FOR IMMEDIATE RELEASE

Salem, Ore. - The Government Information and Library Services Advisory Council will meet on Tuesday, June 25, 2019, from 9 - 11 a.m. at the State Library in room B9. The agenda is included.

This is a public meeting; those who would like to attend should contact Jerry Curry at 503-378-5008 or <u>jerry.w.curry@state.or.us</u>, so appropriate arrangements may be made.

The council advises the State Library Board and provides insight, consultation, and advice on strategies for better serving the information and research needs of Oregon state government agencies. The council assists Government Services staff in creating effective strategies and programs to inform state employees about Government Services and to train state employees in the use of these services.

Membership is representative of various Oregon state agencies. The current member list is available on our website: <u>www.oregon.gov/Library/operations/Pages/Government-Services-Advisory-Council.aspx</u>

Questions or concerns can be addressed to Jerry Curry, 503-378-5008 or jerry.w.curry@state.or.us.

Sign language interpretation will be provided for the public if requested 48 hours before the meeting; notice 72 hours before the meeting is preferred. Handouts of meeting materials may also be requested in alternate formats 72 hours before the meeting. Requests may be made to Jerry Curry at 503-378-5008 or jerry.w.curry@state.or.us.





Government Information & Library Services Advisory Council Meeting Agenda State Library, Meeting Room B9 (or by phone) 250 Winter St. NE, Salem, OR Tuesday, June 25, 2019, 9 – 11 a.m.



250 Winter St. NE Salem, OR 97301 503-378-4243 www.oregon.gov/library

<u>AGENDA</u>

- 9:00 Introductions (5 mins/All)
 - Approval of minutes from last meeting (Curry) <u>www.oregon.gov/Library/operations/Pages/Government-Services-Advisory-</u> <u>Council.aspx</u>
- 9:05 Introduction of & announcements by the State Librarian (10 mins/Patterson)
- 9:15 Manager updates (10 mins/Agata)
- 9:25 EBSCO trial databases (30 mins/Coughenour)
- 9:55 2019 Government Services Customer Satisfaction Survey results/feedback (10 mins/Curry)
- 10:05 Group brainstorm/embedded librarian program (20 mins/All)
- 10:25 Recruitment of new members/Advisory Council Chair (10 mins/Curry)
- 10:35 Round robin (15 mins/All)
- 10:50 New business (5 mins/Curry)
 - By-law review & approval
- 10:55 Wrap-up: Discussion and action item review (5 mins/Curry)